Tåg

Sitter på tåget på väg hem från Stockholm nu. Det har varit ett mysigt dygn med Sanna och Ebba:) Idag har cary fått vila och pappa var så snäll och åkte ut och mockade och fixade maten till honom och grace. Snart hemma hos Micke och då blire pizza och myyys!

Stockholm!

Sitter på tåget mot Stockholm nu:) ska ner och träffa Sanna och Ebba. Det ska bli kul med en liten mini-weekend i storstaden. Åker ju hem imorgon igen. Var ute i stallet tidigt imorse och red cary. Tog ett pass på banan, tränade mycket övergångar skritt-trav-halt-trav och det gjorde han jätte bra. Sen gjorde jag många galoppfattningar från skritt och det gick också bra. ska ringa jH i veckan och höra lite..:) Hade bra!//M

John Hickey- träning

Igår var vi iväg till avesta och tränade för John Hickey. Vi var ute i liite väl god tid;) Lastade vid halv fem, men man vet ju inte hur cary är. Antingen går han bara rakt in i transporten eller så får man hålla på i 40 min..

Men iallafall så var vi framme i avesta typ kvart i 6 och jag skulle rida halv sju. men dom var för senade ca 40 min så vi började inte rida förens typ kvart över sju. Vi började med att rida fram med bommar, 3 st m 12 m mellan.

Först skulle vi trava och rida sakta av precis innan bommen och skritta över sen trava till nästa och göra samma sak. Sen galoperade vi över dom och skulle ha olika antal galoppsprång, 3-3 och 3-4. Det var en väldigt bra övning för att få in en bra rytm. Cary gick jätte fint.

Sen skulle vi hoppa bana. Banan var typ 14 språng, har inte hoppat så lång bana någon gång på träning så det var kul. Det var lite tittiga hinder så jag var lite orolig att han skulle titta på dom men det gjorde han inte. Hoppade ett väldigt smalt hinder också, vilket vi inte gjort förut.

Jag fick massa bra tips och ett väldigt roligt erbjudande från John. Så det blir definitivt att träna för honom mer. Dock får jag se om jag kan hitta någon annan chaffuör, för det känns inte som att pappa kanske har tid att åka iväg 7 timmar en vardag.. men han är så snäll som alltid stället upp! //M

RSS 2.0